出国劳务派遣招聘

  • <tr id='abudRC'><strong id='abudRC'></strong><small id='abudRC'></small><button id='abudRC'></button><li id='abudRC'><noscript id='abudRC'><big id='abudRC'></big><dt id='abudRC'></dt></noscript></li></tr><ol id='abudRC'><option id='abudRC'><table id='abudRC'><blockquote id='abudRC'><tbody id='abudRC'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='abudRC'></u><kbd id='abudRC'><kbd id='abudRC'></kbd></kbd>

    <code id='abudRC'><strong id='abudRC'></strong></code>

    <fieldset id='abudRC'></fieldset>
          <span id='abudRC'></span>

              <ins id='abudRC'></ins>
              <acronym id='abudRC'><em id='abudRC'></em><td id='abudRC'><div id='abudRC'></div></td></acronym><address id='abudRC'><big id='abudRC'><big id='abudRC'></big><legend id='abudRC'></legend></big></address>

              <i id='abudRC'><div id='abudRC'><ins id='abudRC'></ins></div></i>
              <i id='abudRC'></i>
            1. <dl id='abudRC'></dl>
              1. <blockquote id='abudRC'><q id='abudRC'><noscript id='abudRC'></noscript><dt id='abudRC'></dt></q></blockquote><noframes id='abudRC'><i id='abudRC'></i>
                足球投注
                資源籃中還沒有資源,趕緊挑阳正天攥紧了拳头選吧!
                資源導航

                今日已那我就帮你们选择更新:8

                資料總量:1497306

                當前位置: 首頁 > 小學英語 > 人教PEP版 > 四年級下冊 > 資料詳情

                【完整卷】人教PEP版三年級英語下冊期中考卷(word,含聽力云岭失声喃喃着材料有答案)

                2334519
                29
                0
                236KB
                全國
                2020-03-30 13:17:00
                收藏
                資源預覽
                人教PEP版三年級英語下冊期中檢測試卷【 學校:___________姓名:___________班級:___________成績:___________ Ⅰ、聽力部分 一、聽錄音,選出你所聽到这一战的單詞。(10分) ( ) 1. A.cat B.dad C.bag ( ) 2. A.teacher B.eraser C.brother ( ) 3. A.UK B.USA C.OK ( ) 4. A.toy B.girl C.boy ( ) 5. A.he B.she D.We ( ) 6. A.sister B.mother C.brother ( ) 7. A.my B.man C.mum ( ) 8. A.family B.friend C.father ( )9. A.bag B.dad C.leg ( ) 10. A.he B.she C.Me 二.聽錄音,選詞∞完成句子。(5分) ( )1. Mike has a big ________. A.nose  B.mouth   C.eyes ( )2. Tom's grandfather has ________ ears. A.big B.small C.pig ( )3. Don't feed the ________. A.animals B.monkeys C.pencils ( )4. The fat man is my ________. A.mother B.father C.brother ( )5. That panda is black and________. A.white B.fat C.Short 三.聽錄音,為你所聽ω 到的句子選擇正確的答語。(5分) ( ) 1. A.She’s my mother. B.He’s my father. ( ) 2. A.Yes, she is. B.No, he isn’t. ( ) 3. A.Thank you. B.Nice to meet you, too. ( ) 4. A.She’s my teacher. B.He’s my friend. ( ) 5. A.Yes, she is. B.No, he isn’t. Ⅱ、筆試部分 一、選擇題(10分) ( )1. —Who's that man? —________ is my grandpa. A. She B. He C. This ( )2.She my mother. A. Am B. is C. are ( )3.—Who are you? — _______ A. I'm 16. B. I have 20. C. I'm the Easter Bunny. ( )4.—Do you like bananas? —_________. A. Yes, I don't B. Yes, I like C. No, I don't ( )5. _______ a big fish! A. How B. What C. Where ( )6.The cat is _______. The giraffe is _______. A .long, short B .tall, short C .short, tall ( )7.I _______ a happy family. A. Have B. has C. can ( )8.—What’s this? —It’s ______ A. Grapes B. eggs C. milk ( )9.I _______ two big eyes. A .has B .have C .is ( )10.She’s sister. A. My B. me C. I 二、英漢互譯(10分) (1)boy________ (2)girl________ (3)teacher________ (4)meet ________ (5)mother________ (6) 哥哥________ (7)高的________ (8)小的________  (9)能夠________  (10) 看________  三、按要求完成下列單詞。(10分) go (反義詞) _______ down (反義詞) _______ close (反義詞) ________ yes ( 反義詞)________ boy(對應詞)_______ teacher(對應詞)_______ new(反義詞)_______ apple(復數)__________ let's(完整形式)________ who's(完整形式)________ 四、選擇正看破世间万物確的應答語只不过却是用。(10分) ( )1. Can I have a look ? A. Miss White. ( )2. Nice to meet you. B. Yes, you can. ( )3.Look at the monkey. C. Canada. ( )4. Who’s that teacher? D.It,s so cute. ( )5. Where are you from? E. Nice to meet you,too 五、為下列句子排序,使之組成一段完整的對◆話。(5分) ( )Nice to meet you. ( )Good morning, Sarah. This is my friend, Amy. ( )I'm from the USA. ( )Nice to meet you, too. ( )Where are you from? 六、按要求完成句子(15分) 1. She's my sister.  (劃線部分提問▼____________________________________________ 2. My name is Jack.(對畫ω線部分提問) ____________________________________________ 3. Mike is from America.(對畫線部分此时提問) ____________________________________________ 4. Are you Chen Jie?(作出肯定回答) ____________________________________________ 5.He is my father.(變為否定句) 七、連詞成句(10分) 1. again, see, to, you, nice(.) ___________________________________ 2. today We friends have new two (.) ____________________________________ 3. big a It short eyes tail has and (.) ____________________________________ 4. isn't,  my,  brother,  he (.) ____________________________________ 5. she, mother, is, your(?) ____________________________________ 八、閱讀理解,判斷正(T)誤(F)。(10分) Sally: Who’s that boy? Amy: He’s my friend, Mike. Hi, Mike. This is my friend, Sally. Mike: Nice to meet you, Sally. Sally: Nice to meet you, too. Where are you from, Mike? Mike: I’m from the USA. Sally: You’re tall. Mike: Yes, I like sports. Let’s play together. ( )1.Mike is Sally’s friend. ( )2.Sally is Amy’s friend. ( )3.Mike is from the USA. ( )4.Sally is tall. ( )5.Amy likes sports. 聽力材料 一、聽錄音,選出你所聽你肯定会找他拼命到的單詞。 1. cat 2. teacher 3. USA 4. boy 5. she 6.mother 7.man 8.father 9.dad 10.he 二.聽錄音,選恭送霸王詞完成句子。 1. Mike has a big mouth. 2. Tom's grandfather has big ears. 3. Don't feed the animals. 4. The fat man is my brother. 5. That panda is black and white. 三.聽錄音,為你所聽到的句子選擇正確的¤答語。 1. Who’s that woman? 2. Is he your grandpa? 3. Nice to meet you. 4. Who’s that boy? 5. Is she your sister? 參 考 答 案 Ⅰ、聽力部分 一.A A B C B B B C B A 二.B A A C A 三.A B B B A Ⅱ、筆試部分 一、選擇題 1.B 2.B 3.C 4.C 5.B 6.C 7.A 8.C 9.B 10.A 二、英漢互譯 (1)男孩 (2)女孩 (3)教師 (4) 遇見 (5) 媽媽 (6)brother (7)tall (8)small (9)can (10)look at 三、按要求完成下列單詞。 Come up open no girl student old apples let us who is 四、選擇正確的應答語。 B E D A C 五、為下列句子排序,使之組成一段◣完整的對話。 2 1 4 5 3 六、按要求完成句子 1.Who is that girl? 2. What's your name? 3. Where's Mike from? 4. Yes, I am. 5.He is,t my father 七、連詞成句 1. Nice to see you again. 2. We have two new friends today. 3. It has big eyes and a short tail. 4. He isn't my brother. 5. Is she your mother? 八、閱讀理解,判斷正(T)誤(F)。 1.F 2.T 3.T 4.F 5.F
                預覽已結束神人,查看全部內容↑需要下載哦~

                人的知識愈廣进去,人的本身也」愈臻完善。

                ——高爾基

                資料簡介
                人教PEP版三年級英語下冊期中檢測試卷 學校:___________姓名:___________班級:___________成績:___________ Ⅰ、聽力部分 一、聽錄音,選出你所聽到的單詞。(10分) ( ) 1. A.cat B.dad C.bag ( ) 2. A.teacher B.eraser C.brother ( ) 3. A.UK B.USA C.OK ( ) 4. A.toy B.girl C.boy ( ) 5. A.he B.she D.We ( ) 6. A.sister B.mother C.brother ( ) 7. A.my B.man C.mum ( ) 8. A.family B.friend C.father ( )9. A.bag B.dad C.leg ( ) 10. [來自e網∑ 通客戶端]
                展開
                分類: 全國 , 2020
                審核人:學科網審▆核站長